Bästa Vape pod att köpa i Sverige 2019

Många av oss har förstått hur skönt det är att ha en liten och smidig vape pod i fickan.

Att alltid ha tillgång till en vape är en garanti att inte gå och köpa ett paket cigg! Varför inte bara använda en vanlig e-cigg?

Pod system

Anledningen är enkelheten i ett pod system. Tank, coil och munstycke som sitter i en pod. Och det gör att du superenkelt kan byta pod i din vape. Du kan ha flera poddar till din vape i fickan, antingen med samma e-juice. Eller med någon annan smak eller styrka. Du behöver aldrig vejpa slut eller hälla ut din e-juice när du vill vejpa en ny smak eller nikotinstyrka! Fördelen med ett pod system är uppenbar. Populariteten har verkligen tätnat kring pod systemen och tillverkarna fullkomligen sprutar ur sig nya modeller i försök att ta marknadsandelar.

Vilken vape pod är bäst då??

Det finns självklart stora variationer både i storlek och kvalitet. En större pod av högsta kvalitet är såklart betydligt dyrare än en enklare och pytteliten pod enhet. Och skall kanske inte jämföras back to back i en riktig jämförelse. Det finns vape pod system där du som användare själv kan justera inställningarna mer likt en större vape mod. Men det är betydligt vanligare att en vape pod enhet inte ens har en enda knapp!

Enkelheten är det som nästan alltid är prioriterande element med en vape pod och eftersom de sällan har ens batteriknapp. Så aktiveras de genom en automatisk krets som detekterar ifall användaren tar ett bloss. Först när luft passerar genom vejpen aktiverar batterikretsen batteriet och strömmen leds genom coilen. Som i sin tur hettar upp din e-juice och den börjar producera ånga. Den kompletta guiden till Världens bästa vape pod 2019 är ännu i teststadiet och kommer att publiceras här inom kort. Tills vidare publicerar vi vår favorit just nu:


DNA Go från Orion

Bästa vape pod 2019 är DNA Go från Orion och köps på ecocig.se